VEJLEDNING

MC Malerforretning hjælper dig også gerne i den indledende fase af et maler- eller renoveringsprojekt. Vi kan blandt andet vejlede i forhold til farver og materialer, så du er sikker på at få et resultat, der stemmer overens med dine ønsker og forventninger. 

Er du i tvivl om, hvilke farver der vil passe til dit hjem? Eller vil du gerne mikse med forskellige farvenuancer i boligen? Hos MC Malerforretning ved vi alt om, hvordan de forskellige farver spiller sammen, og hvordan farver kan få rum til at syne både større og mindre. Har du brug for vejledning i forbindelse med et renoveringsprojekt? Eller er der andet, vi kan hjælpe med? Hos MC Malerforretning sidder vi klar til at vejlede dig med både stort og småt.

FÅ DET BEDSTE RESULTAT MED DEN RETTE VEJLEDNING

Vi hjælper dig med at få afklaret alle spørgsmål, du måtte have til dit forestående maler- eller renoveringsprojekt. Vi lægger stor vægt på, at du bliver tilfreds med resultatet, og derfor tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning både hvad angår materialer og farver og alle andre spørgsmål, du måtte have. Du er altid velkommen til at ringe til os.