VEJLEDNING

MC Malerforretning hjælper dig også gerne i den indledende fase af et maler- eller renoveringsprojekt. Vi kan blandt andet vejlede i forhold til farver og materialer, så du er sikker på at få et resultat, der stemmer overens med dine ønsker og forventninger. 

Er du i tvivl om, hvilke farver der vil passe til dit hjem? Eller vil du gerne mikse med forskellige farvenuancer i boligen? Hos MC Malerforretning ved vi alt om, hvordan de forskellige farver spiller sammen, og hvordan farver kan få rum til at syne både større og mindre. Har du brug for vejledning i forbindelse med et renoveringsprojekt? Eller er der andet, vi kan hjælpe med? Hos MC Malerforretning sidder vi klar til at vejlede dig med både stort og småt.

Personer vælger farver fra et farvekort

FÅ DET BEDSTE RESULTAT MED DEN RETTE VEJLEDNING

Vi hjælper dig med at få afklaret alle spørgsmål, du måtte have til dit forestående maler- eller renoveringsprojekt. Vi lægger stor vægt på, at du bliver tilfreds med resultatet, og derfor tilbyder vi kompetent rådgivning og vejledning både hvad angår materialer og farver og alle andre spørgsmål, du måtte have. Du er altid velkommen til at ringe til os. 

Ønsker du god og ærlig vejledning i til dit næste malerprojekt?

Uanset om det drejer sig om farvevalg til et enkelt rum eller et helt hus, så står MC Malerforretning klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver og vejleder dig til, hvilke farver og materialer vi ser, som de helt rette til dit næste projekt. 

 

Vil du vide mere? 

Det vigtigste for os er at give vores kunder den mest optimale service, så de har de bedste forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning. Kontakt os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på rådgivning til dit næste malerprojekt. Ønsker du, at MC Malerforretning også står for malerarbejdet, tager vi også gerne en helt uforpligtende snak om dette. 

Kontakt os på 86 16 31 11

Henrik Bak Knakkergaard - MC Malerforretning

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies