TAPETSERING

Skal du have tapetseret et eller flere rum, så er MC Malerforretning klar til at hjælpe dig. Vi står også klar til at rådgive dig om, hvilken type tapet der passer sammen med dine vægge.

Med MC Malerforretning er du sikker på et godt professionelt resultat hver gang. Der er mange fejlmuligheder, når man skal tapetsere. F.eks. er det at let at fejlvurdere antallet af ruller, der skal benyttes. Måske skal et mønster passe sammen, og det kan kræve flere ruller, end du oprindeligt havde overvejet.

PROFESSIONELT RESULTAT

En anden faldgrube er dækkeevnen. Det er ikke kun maling, der har en dækkeevne. Har du en meget mørk væg og skal tapetsere med et lyst tapet, kan det være du stadigvæk kan se igennem. Så husk en grundmaling, inden du tapetserer.

Husk også et godt forarbejde, inden du tapetserer. Er der gammelt tapet, der skal fjernes? Er der løst puds på væggen? Er der søm og skruer, der skal fjernes? Er der fodpaneler, der skal væk, inden der tapetseres?

Endelig er der også det håndværksmæssige. Skal du selv tapetsere, og har du ikke prøvet det før, kan du risikere, at der er huller mellem tapetet på væggene, eller du kan risikere at tapetet sidder løst i kanten.

Tapetsering

Rådgivning og behandlingsvejledning

Tapetsering i alle rum

KONTAKT

Med vores erfarne malere i MC Malerforretning, sikrer du dig en professionel løsning. MC Malerforretning kan tilbyde tapetsering til super skarpe priser.

 

Kontakt os derfor allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412
Leon Wagtmann

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies