MALING EFTER VAND- OG FUGTSKADER

MC Malerforretning har udført utallige opgaver med udgangspunkt i, at der har været en vandskade eller en fugtskade. Disse skader opstår både i private hjem, boligforeninger og erhvervsvirksomheder. Vores store erfaring med udbedring af vand- og fugtskader gør, at du trygt kan henvende dig til os, hvis uheldet er ude.

Alle boliger kan have brug for maling efter vand- og fugtskader

Alle former for boliger kan få en vandskade. En typisk skade ses ofte i kælderen i ældre ejendomme, hvor et skjult vandrør er sprunget. I boligforeninger kan det også skyldes, at vandet kommer fra overboen, hvis denne har fået en rørskade.

Hvordan opdager du en vand- eller fugtskade?

Du opdager typisk en vand- eller fugtskade ved at der kommer mørke eller gullige skjolde på loftet eller væggen. Du kan også opleve at luften føles fugtig. Dette ses ofte ved vand- og fugtskader, der har udviklet sig langsomt. Er det en pludseligt opstået vand- eller fugtskade, kan skaden også opleves ved, at der drypper vand fra loftet.

HVORDAN BEHANDLER MC MALERFORRETNING EN VAND- OG FUGTSKADE?

Det allerførste, vi gør, er at lokalisere årsagen til vand- eller fugtskaden. Er det fx et sprængt vandrør, er det vigtigt at få stoppet skaden med det samme. Herefter skal væggen og/eller loftet tørre, så der ikke længere findes fugt på stedet. Typisk kræver det også, at puds og evt. murværk skal repareres. Herefter går vi i gang med fjerne gammelt, beskadiget tapet samt maling, der evt. sidder løst. Til sidst kan vi sætte et nyt tapet op og male væggen, alt efter, hvad du ønsker der skal ske. Slutresultatet er en væg eller et loft, hvor du ikke kan se, at der har været vand- eller fugtskade.

KONTAKT

Har du haft en vand- eller fugtskade, så kontakt MC Malerforretning i dag. Vi kommer gerne og ser på vand- og fugtskaden, hvorefter du får et gratis og uforpligtende tilbud om reparation af skaden.

Vi matcher altid opgaven, og ingen opgave er for lille og eller for stor.

 

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412
Leon Wagtmann - MC Malerforretning

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies