MALING AF VÆGGE

Hos MC Malerforretning er ingen opgave for stor eller for lille. Vi maler alle slags vægge, og sammen finder vi den helt rette løsning der matcher dine behov og ønsker. 

Maling af væggene

Når væggen skal males, er det ikke ligegyldigt, hvilken rækkefølge man går frem efter. Skal der fx både males lofter og vægge, starter vi gerne med loftet og herefter væggen. Til slut maler vi paneler, karme og andet træværk.

Skal væggen males flere gange, skal tørretiden overholdes. Det er meget normalt at væggen skal tørre 3-4 timer, inden der kan males igen. Når det hele er tørt, fjerner vi al tapen og går vægge og paneler efter med en fugepistol.

Resultatet er, at du får en flot og indbydende væg.

MALING AF VÆGGE - FORBEREDELSEN

Når vi kommer og maler dine vægge i et eller flere rum, er noget af det vigtigste selve forberedelsen. Maling af vægge kræver for det første afdækning, så du ikke får maling uønskede steder. Vi dækker gerne af med plastfolie, pap eller malertæpper.

Det er selvfølgelig vigtigt, at gamle tapet- og malingslag sidder godt fast. Sidder der gammel maling løs på væggen, skal det fjernes med en spartel. Vi fjerner også eventuelle søm og skruer.

Herefter skal der evt. spartles. Det kan være pletspartling af mindre huller og ujævnheder, eller der kan være tale om fuldspartling af en hel væg. Er væggene beskidte, vasker vi dem med en maler- eller grundrens, ligesom det kan være nødvendigt med stærke rengøringsmidler, hvis væggene har taget farve fra nikotin eller sod fra en brændeovn. Til sidst vasker vi efter med rent vand.

FÅ ET TILBUD PÅ MALING AF VÆGGE

Har du brug for at få malet en enkelt væg, et rum eller måske en hel lejlighed eller et hus, så mail eller ring til os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi er meget fleksible og kan derfor atid matche jeres behov.

Kontakt os derfor allerede i dag.

 

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412
Leon Wagtmann

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies