GRATIS MALERTILBUD

Kernen i alle vores opgaver er vores gratis tilbud. Når du skal have lavet noget malerarbejde, vil vi altid starte med at udarbejde et uforpligtende og gratis tilbud.

Det gratis tilbud gælder lige meget om du skal have udarbejdet et stort tilbud eller blot har behov for at få malet en enkelt væg i en stue. Det er din sikkerhed for, at du allerede inden arbejdet går i gang kender den færdige pris.

ET GRATIS MALERTILBUD

Vi udfører maleropgaver i hele Østjylland. Det kan være alt fra maling udvendigt eller indvendigt, tapetsering, renovering af mug og skimmel og meget mere. Det kan også være såvel store som små opgaver.

Det er også helt uforpligtende. Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker at benytte dig af vores tilbud. Ønsker du ikke at benytte dig af vores tilbud, er det stadigvæk helt gratis. Du skal med andre ord ikke betale et gebyr, hvis du ikke ønsker at benytte vores gratis tilbud. Når vi siger gratis tilbud, mener vi gratis tilbud.

Malerarbejde

Gratis malertilbud 

KONTAKT

Vi er meget fleksible, og vi matcher altid jeres behov, hvad enten du har en lille lejlighed, eller du er administrator i en stor boligforening eller måske skal have malet din virksomhed.

Kontakt os derfor allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412
Leon Wagtmann

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies