GRATIS MALERTILBUD

Kernen i alle vores opgaver er vores gratis malertilbud. Når du skal have lavet noget malerarbejde, vil vi altid starte med at udarbejde et uforpligtende og gratis malertilbud til dig.

Vores gratis malertilbud gælder uanset om du skal have udarbejdet et stort tilbud eller blot har behov for at få malet en enkelt væg i et af husets rum. Det er din sikkerhed for, at du allerede inden arbejdet går i gang, kender den færdige pris.

DET STARTER ALTID MED ET GRATIS MALERTILBUD - OG UFORPLIGTENDE

Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker at benytte dig af vores tilbud på malerarbejde eller ej. Ønsker du ikke at benytte dig af vores tilbud, er det stadigvæk helt gratis.

Du skal med andre ord ikke betale et gebyr, hvis du ikke ønsker at benytte vores gratis tilbud. Når vi siger gratis tilbud, mener vi gratis tilbud.

maler bærer malerbøtter

KONTAKT OS I DAG FOR ET MALERTILBUD

KVALITET OG PRIS GÅR HÅND I HÅND

Skal man bruge en maler, kan det nemt virke uoverskueligt at finde den helt rette maler til den rette pris. Du vil gerne have gjort et godt stykke arbejde til en overkommelig pris. Det kan være risikabelt udelukkende at kigge efter den billigste maler.

Der findes mange malere som slår sig på at være de billigste malere med de billigste priser. Dog skal man som kunde huske på, at pris og kvalitet som oftest går hånd i hånd.
Vælger du den billigste maler, som du kan finde, kan du derfor risikere, at dit malerprojekt bliver noget sjusk.

HVAD KOSTER EN MALER I TIMEN - FÅ ET GRATIS MALERTILBUD

Når du skal have renoveret dit hus - uanset om det drejer sig om nyt tag, nyt køkken eller facademaling eller maling af alle indvendige vægge og træværk - så spekulerer du naturligvis over, hvad det koster. Det er klart - vi har alle et budget, der skal overholdes. Nogle gange tænker du nok også på over, hvad du selv kan lave for at spare penge - og hvad der er smartest at få en fagmand til at udføre - fx en malermester. Hvad koster en maler I timen - det overvejer du nok også, når du har et malerprojekt derhjemme.

Her kan det hjælpe dig at få et gratis tilbud på dit malerarbejde. Med et gratis malertilbud i hænderne ved du nemlig præcist, hvad dit projekt kommer til at koste dig. Og det vil klart være den bedste løsning for dig - i stedet for at spekulere i, hvad en maler koster i timen - for det kan være svært som privat at beregne, hvor meget tid en faguddannet maler skal bruge på en opgave.

Hos MC Maler tilbyder vi dig selvfølgelig helt gratis at give dit et malertilbud - så du kan få overblik over din økonomien i forbindelse med dit malerprojekt - helt fra starten. Kontakt os endelig - vi glæder os til at høre om dit projekt. 

HVAD KOSTER DET AT FÅ MALET EN STUE - VI GIVER DIG ET GRATIS MALERTILBUD

Måske trænger din stue til en klat maling - men synes du ikke selv, du har tid? Og spekulerer du så over, hvad det koster at få malet en stue af en maler? Når du skal have malet din stue er det en god idé at kontakte en maler og bede om et gratis malertilbud. Hos MC Maler giver vi dig naturligvis med glæde et gratis malertilbud - uanset om du skal have malet din ene væg i stuen eller hele molevitten. Vi hjælper dig også gerne med farvevalg og valg af maling - det hele får du gratis i vores malertilbud.

Der er naturligvis forskel på, om du skal have en lille 12 kvadratmeter stue - eller om det er en stor vinkelstue med forskellige materialer på væggene. Det er ikke ualmindeligt, at en stue både har rå mursten - fx omkring en pejs - og store flader med tapet eller filt - og du vil nok også gerne have malet træværket som paneler og døre, nu du er i gang?

Alt det kan vi naturligvis hjælpe dig med. Kontakt os så snart, du er klar til at snakke om dit projekt - så giver vi dig et gratis malertilbud fra MC Maler.

HVAD KOSTER MALING AF LEJLIGHED - VIL DU HAVE ET GRATIS MALERTILBUD?

Du kender det måske godt: Du skal flytte fra din gamle lejlighed til en ny og større eller bedre beliggende - eller du har måske købt et hus? Eller måske trænger du bare til at pifte din eksisterende lejlighed op? Og så tænker du, at det kan du da sagtens selv gøre - men kommer så også i tanker om, hvor stort et arbejde, det faktisk er at male en hel lejlighed. Det kræver mange timer og godt håndelag, hvis resultatet skal blive godt - så godt at en eventuel udlejer også godkender arbejdet.

Her kan det være en god ide at alliere dig med en dygtig maler - og det kan fatisk ofte betale sig i både tid og pris. Hvad koster maling af en lejlighed så? Det er selvfølgelig individuelt fra lejlighed til lejlighed - fordi alle lejligheder er forskellige - både i størrelse og bygning. Der er stor forskel på, hvor mange vægge og lofter, døre, vinduer, fodpaneler, høje paneler etc., der er i de forskellige lejligheder. Derfor er det svært at give en nøjagtig pris på, hvad det koster at male en lejlighed. Hos MC Maler arbejder vi hurtigt og professonelt til fair priser. Vi er altid klar til at give dig et godt malertilbud på maling af din lejlighed. Så kontakt os endelig, hvis du står overfor at skulle have din lejlighed malet og gerne vil have et malertilbud.

KONTAKT

Vi er meget fleksible, og vi matcher altid jeres behov, hvad enten du har en lille lejlighed, eller du er administrator i en stor boligforening eller måske skal have malet din virksomhed.

Kontakt os derfor allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412
Leon Wagtmann - MC Malerforretning

DERFOR SKAL DU ANVENDE EN MALER

Skal du male selv eller anvende en maler? Der er mange fordele ved at ansætte et erfarnet og professionelt malerfirma til opgaven. MC Malerforretning giver dig her en række grunde til, hvorfor du bør vælge en maler fremfor for at male selv.

1. Erfaring

En professionel maler har erfaring indenfor sit fag, og det vil gavne dig som kunde. Skal du male selv, kan især et større projekt virke uoverskueligt. En professionel maler har erfaring og ved, hvordan alle typer af malerprojekter gribes an og udføres.

Hos MC malerforretning har vi mange års erfaring inden for vores fag. Vi har erfaring inden for både de helt store projekter som eksemplevis nybyggeri, men også mindre projekter som eksempelvis maling af en væg i stuen. Vores mangeårrige erfaring gør os til garvede malere, der altid leverer resultater i højeste kvalitet.

2. Pris

Umiddeblart kan det virke som om, at det er den billigste løsning, hvis du vælger at male selv. Dog skal du huske, at nogle malerprojekter faktisk er svære at udføre. Dette kan resultere i et uprofessionelt og sjusket resultat, som du alligevel ønsker at få lavet om, hvilket vil medføre, at dit gør-det-selv-projekt ender med at blive dyrt.

Derfor kan det være en klar fordel at gøre brug af en professionel maler. Selvom en professionel maler koster en smule mere, så er pengene ofte det hele værd, da resultatet bliver både flot og professionelt.

Hos MC Malerforretning tilbyder vi altid vores kunder et gratis og uforpligtende malertilbud. På den måde er du altid sikker på at kende prisen på dit malerprojekt, allerede inden projektet går igang.

3. Tid

Da en professionel maler har stor erfaring og ekspertise inden for sit fag, arbejder denne også både hurtigt og routineret. Derfor kan en professionel maler altså blive hurtigt færdig med dit projekt, og du sparer derfor tid ved at anvende en professionel maler.

4. Kvalitet

Sidst men ikke mindst, er der naturligvis kvalitet. Ved at anvende en professionl maler er du sikker på et professionelt resultat af høj kvalitet. Hos MC Malerforretning lægger vi en ære i altid at levere et førsteklassesresultat, uanset hvilken opgave vi udfører.

 

KONTAKT OS OG FÅ ET GRATIS MALERTILBUD

Står du overfor et mindre eller større malerprojekt? Kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende malertilbud.

DIN MALER I ÅRHUS OG OMEGN. 

Hos MC Malerforretning har vi masser af kompetencer og gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med, hvad end du har brug for. Vi står klar til at løse alle opgaver fra maling ved fraflytningbehandling af skimmelsvamp, tapetsering eller måske skal du lave et slidtstærkt gulv med epoxy gulvmalling

LÆS MERE HER OM VORES MALERLØSNINGER I ÅRHUS HER. 

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies