ALLERGI-
VENLIG MALING

Vil du have et allergivenligt hjem? Få malet din bolig med allergivenlig maling og undgå udvikling af allergi overfor det allergifremkaldende stof MI, der i dag tilsættes vandbaseret maling.

Allergivenlig maling skaber allergivenligt hjem

Hos MC Malerforretning ønsker vi at skabe de bedste løsninger for vores kunder. Ønsker du et allergivenligt hjem, hjælper vi dig med at sørge for at skabe dette i kraft af vores store ekspertise indenfor brugen af allergivenlig maling. Med vores mange års erfaring i branchen garanterer vi naturligvis, at resultatet bliver udført med høj kvalitet og præcision uden kompromisser.

NEDSÆT RISIKOEN FOR ET LIV MED ALLERGI MED VORES ALLERGIVENLIGE MALING

Ved at benytte allergivenlig maling sikrer du dig imod udviklingen af allergi overfor MI. Når der gøres brug af almindelig, vandbaseret maling, afdamper konserveringsmidlet MI til luften, hvilket kan udløse en irriterende og livslang allergi.

En allergisk reaktion over for MI kan opstå uden fysisk kontakt mellem maling og hud. Den kan fx sagtens opstå via luften ved ophold i et nymalet rum.

Den allergiske reaktion vil ofte kunne ses på de sensitive dele af kroppen såsom halsen, ansigtet og øjenlågene. I visse tilfælde vil en allergisk reaktion også kunne udløse åndedrætsbesvær.

Vi anbefaler derfor hos MC Malerforretning, at du tager dine forholdsregler og gør brug af allergivenlig maling i dit hjem.

UFORPLIGTENDE TILBUD MED ALLERGIVENLIG MALING

Hos MC Malerforretning har du mulighed for at få et gratis og uforpligtende tilbud på en maleropgave. Du skal blot bede om at tilbuddet skal indeholde brug af allergivenlig maling.

Vi er meget fleksible og tilbyder både at male enkelte værelser, en hel lejlighed eller et hus samt større projekter for en virksomhed eller boligforening.

Kontakt os gerne allerede i dag.

KONTAKT

Vælger du MC Malerforretning til at vedligeholde dit udvendige træværk, sikrer du dig en professionel løsning, der holder. 

Kontakt MC Malerforretning i dag og få et uforpligtende tilbud.  

 

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412
Leon Wagtmann