PRIVATE

Hos MC Malerforretning har vi en stor viden, som vi gerne deler ud af. Så mangler du inspiration til valg af farver og materialer, står vi naturligvis til rådighed for vejledning om f.eks. farvernes udtryk og farvesammensætninger.

KULØR PÅ TILVÆRELSEN

 Vidste du, at det ikke er helt ligegyldigt, hvilke farver du vælger til boligens forskellige rum? Inden du beslutter, hvilken farve der skal pryde væggene derhjemme, er der flere ting at tage højde for. F.eks. spiller faktorer som lysindfald, rummets funktion og orientering en stor rolle, når den helt rigtige farve skal vælges.

 

 

 

 

 

 

BESKYT FAMILIEN MOD MUG OG SKIMMEL

Mug og skimmelsvamp forekommer ofte i danske hjem, og typisk skyldes problemet manglende udluftning eller fugtproblemer i bygningens konstruktion. Får du ikke taget hånd om sagen, kan det på sigt give anledning til sygdomme og allergi. 

Hos MC Malerforretning er vi også specialister inden for behandling af mug og skimmel, og vi håndterer alle faser i processen: vi foretager de indledende prøver og analyser, og bliver der konstateret et problem, sørger vi naturligvis også for at det bliver behandlet.

 

VI UDFØRER

Henrik Bak Knakkergaard - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt Henrik Bak Knakkergaard for yderligere information 
eller en uforpligtende snak.

hk@mcmaler.dk +45 30927146

KONTAKT

Kontakt Martin Moeslund for yderligere information 
eller en uforpligtende snak.

mm@mcmaler.dk +45 61557905
Martin Moeslund - MC Malerforretning
Jan Hollensberg - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt Jan Hollensberg for yderligere information 
eller en uforpligtende snak.

jh@mcmaler.dk +45 3092 7395

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies