VEJLEDNING OM FARVEVALG

Hos MC Malerforretning har vi en stor viden om farver og farvesammensætninger. Få rådgivning og vejledning om, hvad netop din virksomhed har brug for. Vi gennemgår gerne bygningen med henblik på at finde den helt rigtige løsning. Det gælder både med hensyn til vedligeholdelse, men også hvis kontoret trænger til et frisk pust med nye farver

De farver, vi vælger at omgive os af, har stor betydning - både for, hvordan et rum fremstår, men også for hvordan vi har det i det pågældende rum. Derfor er det vigtigt at overveje nøje, hvilke farver man skal vælge, når der skal males. 

Et lager fyldt op med malerbøtter

VÆLG FARVER MED OMHU

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilke farver man vælger at indrette sig med. Farverne har forskellige udtryk, og afhængigt af et værelses orientering er det forskelligt, hvilke farve der egner sig. Et rum, hvor lyset kommer fra nord tager sig f.eks. bedst ud hvis det holdes i kølige nuancer, mens man i et sydvendt rum bedre kan eksperimentere med varme og gyldne farver. Men det er ikke kun rummets orientering, der spiller en rolle. Rummets funktion, størrelse og hvad det bruges til, har også noget at sige. Hos MC Malerforretning har vi helt styr på de forskellige farvers udtryk. Så har du brug for vejledning i forbindelse med farvevalg, hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den helt rigtige nuance. 

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies