MALING AF TRAPPER

Trapper og trappeopgange skal typisk males med jævne mellemrum, da gangtrafik og vådt eller beskidt fodtøj sætter sine tydelige spor. Trænger trappen eller opgangen i din bygning til at få nyt liv, står vi hos MC Malerforretning klar til at tage hånd om opgaven. Vi har stor erfaring inden for maling af trapper og trappeopgange, og vi vejleder både med hensyn til behandling og farvevalg.

Giv dine gæster og dine beboere det bedste førstehåndsindtryk, når de besøger din bygning. En flot og velholdt trappeopgang sender et positivt og imødekommende signal, og er samtidig nemmere at vedligeholde på længere sigt.

MC Maler

HURTIG OG BEKVEM MALING AF TRAPPER OG OPGANGE

MC Malerforretning er din professionelle samarbejdspartner, når trapperne i din bygning skal males. Vi løser opgaven hurtigt, effektivt og til mindst muligt besvær for jer, som bruger trappeopgangen dagligt. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. 

MANGE MULIGHEDER

Maling af din trappe eller din trappeopgang giver en god mulighed for at sætte dit personlige præg på udtrykket, eller modernisere helheden i opgangen. Det kan være trappens gamle farve eller udtryk skal friskes op, og at det derfor også giver mening at udskifte gelænderet eller male opgangens vægge.

Der er mange muligheder, når din trappe skal males. Du kan vælge nye, moderne farver, og du kan vælge at skifte belægningen, hvis du ønsker en endnu mere slidstærk og skridsikker belægning.

Ønsker du en mere slidstærk belægning, kan du, uanset om det er en udendørs eller en indendørs trappe, vælge epoxy, som er en superslidstærk malingstype, som er særligt velegnet til værksteder, garager eller andre steder, hvor der er en hård belastning af gulvet. Epoxy-belægningen er derfor god til trapper, da den kan holde i mange år. Epoxy-løsningen kan også anvendes i mange slags farver og belægningstyper. Du kan fx blande en særlig type sand i blandingen, som gør belægningen ekstra skridsikker.

MC MALERFORRETNING MALER DIN TRAPPE 

At male en trappe eller en hel opgang kræver stor erfaring. Der er mange overvejelser at gøre sig, og mange overflader at tage stilling til. Afdækning af kanter, vægge og lignende skal gøres præcist, så du undgår et stort rengøringsarbejde efterfølgende.

Herefter skal overfladerne gøres klar til at tage imod den nye maling. Det er her vigtigt, at alle trappetrin bliver grundigt slebet, så overfladen ikke har nogen ujævnheder eller belægningsrester fra tidligere, så trappen kan tage så godt imod den nye maling som muligt. Når trappen er klar til at blive malet, er det vigtigt, at særligt trappetrinene får mindst to og gerne tre lag maling, så netop de overflader med den højeste belastning og største slid, får det tykkeste lag maling og dermed kan holde længere.

Hos MC Malerforretning er vi klar til at hjælpe dig med dit trappeprojekt. Det er vi, uanset om det drejer sig om alle trappeopgangene i din boligforening, eller dit private trappeprojekt, hvor du måske ønsker en indbydende og pæn trappeopgang til dit hjem.

Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om dit projekt. Vi kommer også gerne forbi, så vi uforpligtende kan se på projektet, og sammen med dig beslutte, hvordan vi bedst muligt kommer i mål med netop dit ønske. Vi vil efterfølgende udarbejde et tilbud, som det står dig helt frit for at takke ja eller nej til.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies