Epoxy gulvmaling - Et godt valg

Hvis du har behov for et ekstra slidstærkt gulv med stor personlighed og høj rengøringsvenlighed, er epoxy gulvmaling præcis det, du skal bruge. Gulvmalingen er ekstremt slidstærkt, og det giver en meget lang holdbarhed.

Du kender måske allerede den lysegrå belægning fra fabriksanlæg eller fra belægningen på værkstedsgulvet hos din mekaniker. Behovet for stor slidstyrke og modstandsdygtighed overfor kemikalier har nemlig gjort epoxy til det eneste rigtige valg. Men hjemme hos dig kan du også få stor glæde af den særlige epoxy gulvmaling.

 

 

Epoxy-malingens ABC

Navnet ”epoxy” er en forsimpling af det fulde navn ”polyepoxid”, som bliver dannet ved reaktionen mellem polyamin og expoxid. Og netop reaktionen mellem de to komponenter er præcis det, der givet det slidstærke og langtidsholdbare gulv.  

2 komponent epoxy gulvmaling består henholdsvis af en basen epoxyharpiks, og en hærder, som bliver blandet umiddelbart inden gulvmalingen udføres. Når epoxy gulvmaling hærder, bliver det stift og ekstremt slidstærkt.

Epoxy gulvmaling er generelt en lidt dyrere løsning, end andre typer maling, men til gengæld holder det ekstremt længe, og det kan derfor vise sig at være en god investering.

ER DU INTERESSERET I EPOXY GULVMALLING?
KONTAKT MC MALER HER OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD.

Er epoxy gulvmaling farligt?

Der er ingen farlige kemikalier eller opløsningsmidler i epoxy gulvmaling. Den er vandbaseret, og afgiver ingen farlige dampe. Man skal dog sørge for at tage sin forholdsregler, når man arbejder med vandbaseret epoxy gulvmaling.

Du skal straks vaske malingen af, hvis du får den på huden. Du kan nemlig risikere en allergisk reaktion, og brug derfor rigeligt med vand og sæbe, så du får det hele af. 

Hvor kan jeg bruge epoxy gulvmaling?

Der er meget få ting, der kan svække den stærke overflade. Solens stråler er én af dem, og derfor er epoxy gulvmaling kun til indendørs brug. Andre typer epoxy-maling kan dog bruges udendørs som belægning på f.eks. skibe eller lignende overflader.

Epoxy gulvmaling er et sikkert valg i stort set alle husets rum. Det kan bruges på overflader som beton og træ, og du er derfor ikke bundet af et fabrikshals-look i din stue, når du benytter epoxy-gulvmaling.

Tværtimod kan epoxy gulvmaling være med til at gøre dit hjem endnu mere personligt med præcis den farve, der passer til dit hjem. Du kan også f.eks. benytte kvarts i vådrum, som både giver et flot mønster, og gør det ofte våde gulv skridsikkert.

Du kan tænke epoxy gulvmaling ind i hele din boligindretning, men her har vi samlet et lille overblik over, hvorfor vi anbefaler epoxy gulvmaling i disse fire typer rum.

Badeværelset:

Som et alternativ til klinker og andre vandtætte belægninger i både den våde og fugtige zone, kan du overveje epoxy gulvmaling til dem begge, som du kan personliggøre med præcis den farve, du ønsker. For at gøre gulvet ekstra praktisk og sikkert, kan du tilføje kvarts til gulvbelægningen, som gør det våde gulv skridsikkert.

Garagen:

Ikke overraskende er din garage eller dit værksted et helt oplagt valg. Epoxy gulvmaling tager ikke skade af stort slid, olier og kemikalier tørres let op og du har derfor det optimale gulv til hjemmereparationer på bilen og opbevaringen af dit værktøj og dine havemaskiner.

Stuen:

Stuen er ofte et naturligt centrum i hjemmet, og det giver derfor et behov for et rengøringsvenligt og stærkt gulv. Epoxy gulvmaling kan benyttes direkte på et beton- eller trægulv, og det giver dig derfor mulighed for enten at bruge det som en stærk overflade på dit flotte plankegulv, eller give betongulvet et personligt udtryk.

Køkkenet:

Her er der i ekstra høj grad brug for et gulv, der er nemt at rengøre. Et gulv, hvor ketchup, tomatsauce, olier og andre skvulp fra gryderne ikke efterlader spor fra det seneste års aftensmåltider. Det er her epoxy gulvmaling bliver din bedste ven. Ikke blot er det let at rengøre, det kan også gøres personligt med mange forskellige farver.

DIN MALER I ÅRHUS OG OMEGN. 

Hos MC Malerforretning har vi masser af kompetencer og gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med, hvad end du har brug for. Vi står klar til at løse alle opgaver fra maling ved fraflytningbehandling af skimmelsvamp, tapetsering eller blot et gratis malertilbud

LÆS MERE HER OM VORES MALERLØSNINGER I ÅRHUS HER. 

KONTAKT

Vælger du MC Malerforretning til epoxy gulvmaling, sikrer du dig en professionel løsning, der holder.

Kontakt MC Malerforretning i dag og få et uforpligtende tilbud.  

 

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412
Leon Wagtmann - MC Malerforretning

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies