ERHVERV

Skal jeres virksomhed have malet kontorerne, eller skal klasseværelserne friskes op inden skolestart? Hos MC Malerforretning står vi klar til enhver stor eller lille udfordring.

VI UDFØRER

VI ER JERES PROFESSIONELLE SAMARBEJDSPARTNER

Vi sigter altid efter at tilpasse vores malerarbejde, så det forstyrrer jeres dagligdag mindst muligt. Har I brug for vejledning, eller er I i tvivl om jeres muligheder, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi har mange års erfaring inden for malerfaget og er derfor jeres professionelle samarbejdspartner, hvad end det er børnehaven, der skal have malet i farver der udfordrer fantasien, eller en forretning, hvor facaden trænger til en opfriskning.

 

 

 

 

 

 

 

PÅ JAGT EFTER EN MALER TIL ERHVERV, BUITK ELLER KONTOR?

Leder du efter en maler til at male din virksomhed, butik, kontor, udlejningsejendom, industri, landbrug eller noget helt andet? Så er MC Maler klar til at hjælpe jer. Vi har mange års erfaring som erhvervsmaler, og vi udfører alle typer opgaver professionelt og til yderst rimelige priser. Vi er klar til at rykke ind og male alt, der vedrører erhverv - lige fra etageejendomme til store firmadomiciler og alt derimellem. Vi maler vægge og lofter, trappeopgange og haller, og vi renoverer gulve og meget, meget andet.

VI ER FLEKSIBLE OG SAMARBEJDSVILLIGE

Vi er fleksible og lette at arbejde sammen med. Vi er vant til at arbejde sammen med andre faggrupper, så dit projekt kommer så smidigt, hurtigt og professionelt gennem nybygningen eller renoveringen. Der er mange hensyn, der skal tages, når man bygger nyt eller renoverer erhverv. Mange faggrupper skal udføre mange forskellige opgaver på et bestemt tidspunkt og efter en måske stram plan, og derfor er det trygt for dig at vide, at du har med et topprofessionelt malerfirma at gøre. Vi har mange års erfaring med alle former for renovering i forbindelse med malerarbejde i erhvervslivet. Vi samler på glade og tilfredse kunder, og derfor arbejder vi hver dag hårdt for at leve op til dine kvalitetskrav i forbindelse med maling af erhverv. Vores hold af engagerede medarbejdere er alle højt faguddannede malersvende, som sætter en ære i at udføre deres job godt hver dag, og som gladeligt hjælper dig som kunde med at få det bedste og flotteste resultat.

Det betyder også, at når vi arbejder med entreprise, kan du være sikker på, at vores team går professionelt til opgaven og afleverer projektet til tiden og overholder alle aftaler - uanset hvor stort dit bygge- eller renoveringsprojekt er. Vi skaber hurtigt et overblik over opgaven, og hvad der kræves af os hver dag - lige fra det rette antal medarbejdere på jobbet til det daglige arbejde og til færdiggørelsen, oprydning og rengøring, så I modtager jeres projekt professionelt udført og helt klar til ibrugtagning.

PROFESSIONEL MALER TIL ERHVERV 

Kort sagt kan I stole på, at I med MC Maler takker 'ja' til en professionel holdspiller, når I skal have udført maleropgaver i erhvervslivet. Vi skræddersyr naturligvis den løsning, som passer til lige netop dit malerprojekt i erhverv, butik, kontor og lignende. Vi glæder os til at stille med vores team af dedikerede medarbejdere, uanset hvad dit projekt lyder på.

Vi svarer meget gerne på alle dine spørgsmål og tilbyder naturligvis altid et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi er klar til enhver udfordring
Leon Wagtmann - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt Leon Wagtmann for yderligere information 
eller en uforpligtende snak.

 

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

KONTAKT

Kontakt Henrik Nielsen for yderligere information 
eller en uforpligtende snak.

hn@mcmaler.dk +45 3093 7397
Henrik Nielsen - MC Malerforretning

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies