ENTREPRISE

MC Malerforretning er din professionelle samarbejdspartner på alle slags entrepriser. Vi har stor erfaring med større maler-entrepriser, og vi håndterer alt fra maling og genopfriskning til facade- og betonrenovering samt udbedring efter fugt- og brandskader.

Vi beregner priser inden for alle typer opgaver, så kontakt os gerne for en seriøs og gennemarbejdet beregning på jeres næste projekt.  

 

VI UDFØRER

ikoner_Optenging.png

Opmåling og udregning

ikoner_Istandsættelse.png

Samarbejde med alle brancher

ikoner_Hegn.png

Udvendige opgaver

ikoner_Facade-04.png

Nybyggerier og ombygninger

 

 

 

 

 

 

 

ERFARING OG EKSPERTISE INDEN FOR ALLE SLAGS ENTREPRISER

Hos MC Malerforretning håndterer vi mange forskellige entrepriseopgaver. Vi har grundet vores mangeårige erfaring en lang række entrepriseopgaver i bagagen – og vi er klar til at hjælpe dig med dit næste entrepriseprojekt.  
 
Vi foretager blandt andet beregning og opmåling af bygningsarbejde, nybyggeri samt ombygninger og renoveringer. Udover at levere et professionelt og gennemført stykke arbejde, er en af vores vigtigste opgaver at være med vores kunder hele vejen. Vi trækker på vores årelange erfaring og kommer med råd og vejledning om alt fra farvevalg og -sammensætning til udføring, processer, behandling og vedligehold.  

Lad MC Malerforretning være din professionelle samarbejdspartner på din næste entreprise. Vi har stor erfaring med både inden- og udendørs entrepriseprojekter – og er altid klar på en ny og spændende udfordring. Hos MC Malerforretning starter vi altid med et uforpligtende møde, hvor vi dykker dybere ned i dine ønsker for projektet. Vi er konkurrencedygtige på priserne, men vi slår også fast, at pris og kvalitet ofte går hånd i hånd - og at kvalitetsarbejde betaler sig på både kort og lang sigt.  
 

Kontakt os

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

Kontakt Henrik Nielsen for yderligere information

eller en uforpligtende snak

hn@mcmaler.dk +45 3093 7397

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies