SERVICE-ARBEJDE

Skal et eller flere rum som f.eks. køkken eller badeværelse renoveres i forbindelse med en ind- eller udflytning, kan MC Malerforretning stå for udbedring og udførelse af mindre maleropgaver. 

MC Malerforretning håndterer dagligt både små og store serviceopgaver for boligforeninger. Vores dedikerede team står klar til at imødekomme foreningernes behov. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud, der matcher netop jeres behov.

Person står med spand og maling

SERVICEARBEJDE PÅ MINDRE SKADER

I forbindelse med en fraflytning er det naturligt at få udbedret mindre skader eller skønhedsfejl i lejligheden. Hos MC Malerforretning er vi specialiserede i håndtering af præcis sådanne opgaver. Vores erfarne team står klar til at udbedre mindre skader med omhu og professionalisme, hvilket sikrer, at lejlighederne fremstår fejlfrie og indbydende.

Udover at rette op på mindre skader kan vi også assistere med malerarbejder i forbindelse med større projekter såsom renovering, istandsættelse eller ombygning af badeværelse og køkken. Vi forstår, at opmærksomheden på detaljerne er afgørende for at skabe en bolig, der ikke blot er funktionel, men også visuelt tiltalende. MC Maler er jeres pålidelige partner, når det kommer til at løse mindre skader og give boliger nyt liv.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies