FRAFLYTNING

Skal du flytte ud af din lejlighed? Få MC Malerforretning til at stå for malerarbejdet, så du er sikker på at fraflytte en lejlighed, der er helt klar til den næste beboer. 

Det er både hårdt, stressende og dyrt at flytte. Men hyrer du MC Malerforretning til at stå for malerarbejdet i forbindelse med enten ind- eller udflytning, behøver du ikke at bruge tid på at male selv. Gør din flytning så behagelig som muligt, og få professionelle til at tage sig af malerarbejdet.

Person på stige

MALING AF LEJLIGHED VED IND- OG UDFLYTNING

At flytte er som regel en bekostelig affære, og især kan det give uforudsete omkostninger, hvis malerarbejdet ikke er udført ordentligt. Vil du gerne slippe for malerarbejdet og undgå uventede udgifter i forbindelse med din flytning? Så lad os tage hånd om sagen - så kan du koncentrere dig om din flytning i tryghed om, at din lejlighed bliver efterladt i ligeså god stand, som da du overtog den.

 

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Fast timepris + materialeforbrug, hvor vi rekvireres efter behov
  • Fast pris pr. flyttelejlighed evt. i henhold til synsrapport

DIN MALER I ÅRHUS OG OMEGN. 

Hos MC Malerforretning har vi masser af kompetencer og gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med de projekter, som du står med. Vi står klar til at løse alle opgaver fra epoxy gulvmallingbehandling af skimmelsvamp, tapetsering eller blot et gratis malertilbud

LÆS MERE OM VORES MALERLØSNINGER I ÅRHUS HER. 

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies