MALEREN TIL DIN BOLIG-
FORENING

 

MC Malerforretning samarbejder med mange boligforeninger i Århus-området, hvor vi blandt andet varetager maling og istandsættelse af lejligheder ved fraflytning samt vedligeholdelse af fællesarealer som vaskeri, kælder og trappeopgang.

Vi udfører alle slags maleropgaver for boligforeninger samt private med vedligeholdelseskonto, og vi skræddersyr gerne en løsning, der matcher jeres behov.

VI UDFØRER

 

 

 

 

 

 

 

Vi matcher jeres behov

TIL- OG FRAFLYTNING

Vi ved, at I som boligforening hurtigst muligt vil have gjort lejlighederne klar, så den næste lejer kan flytte ind. Derfor er vi maleren til jeres boligforening, når der sker udskiftning hos jeres beboere.

Der er nok at se til, når en lejer flytter ud, og en ny kommer ind. Det er en stor opgave at klargøre lejlighederne, når der både skal males lister, vægge og lofter, og det kan ofte være en bekostelig affære.

Hvis malerarbejdet ikke er udført ordentligt, kan det give uforudsete omkostninger. Vil du gerne slippe for malerarbejdet og undgå uventede udgifter i forbindelse med din flytning? Så lad os tage hånd om sagen - så kan du koncentrere dig om din flytning i tryghed om, at din lejlighed bliver efterladt i ligeså god stand, som da du overtog den. Læs mere her.

  

VEDLIGEHOLD INDENDØRS OG UDENDØRS

Hos MC Malerforretning kan vi hjælpe din boligforening med at vedligeholde jeres lejemål både ude og inde. Det kan ofte betale sig at udføre løbende vedligehold, når vejret slider på facaderne, i stedet for de store renoveringer.

Holder I jeres facader pæne og velholdte, vil det give et bedre førstehåndsindtryk og gøre jeres boligforening til et attraktivt sted at bosætte sig. Men det indvendige skal også følge med. Derfor er det vigtigt med professionelle samarbejdspartnere, der står for vedligeholdet af opgange og lejligheder indvendigt – og det kan være en fordel, hvis det er den samme, I benytter. Med MC Malerforretning som samarbejdspartner er du og din boligforening altid sikret et godt og professionelt stykke arbejde med pæne og velholdte facader, opgange og lejlighedsenheder.

STOR ERFARING MED BOLIGFORENINGER

Hos MC Malerforretning ved vi, hvad det betyder at drive en boligforening. Vi har nemlig i flere år samarbejdet med mere end 10 forskellige boligforeninger, som vi alle arbejder tæt sammen med. Med kort varsel kan det være, at en ny lejer skal overtage et lejemål, og så kræver det hurtig udrykning, klare aftaler og et godt og solidt stykke håndværk, I kan stole på.

Vælger I MC Malerforretning som jeres faste samarbejdspartner, garanterer vi jer altid effektiv udrykning og et stykke håndværk, I kan være trygge ved. I vil ikke opleve forskrækkelserne på regningerne eller skred i aftalerne. Vi leverer til tiden og til den aftalte pris. Hver gang.

Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din boligforening. Vi kommer også gerne forbi, så vi uforpligtende kan se på boligforeningen og evt. udarbejde et tilbud på en vedligeholdelsesordning, som både dækker udvendig og indvendigt vedligehold. Vi vil efterfølgende udarbejde et tilbud, som det står jer helt frit for at takke ja eller nej til.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Henrik Bak Knakkergaard - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt Henrik Bak Knakkergaard for yderligere information 
eller en uforpligtende snak

 

hk@mcmaler.dk +45 3092 7146

KONTAKT

Kontakt Martin Moeslund for yderligere information 
eller en uforpligtende snak

mm@mcmaler.dk +45 6155 7905
Martin Moeslund - MC Malerforretning
Jan Hollensberg - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt Jan Hollensberg for yderligere information 
eller en uforpligtende snak

jh@mcmaler.dk +45 3092 7395

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies