VUC Aarhus

Hos MC Malerforretning har vi i april 2018 haft fornøjelsen af at renovere facaden hos VUC Aarhus. Med et ønske om at skabe et nyt, lyst og roligt uderum blev en ny træterrasse anlagt, og i den forbindelse ønskede VUC Aarhus også at give facaden et lysere og roligere udtryk.

Facaderenovering giver lyse rammer til nyt udendørsareal

VUC Aarhus har i foråret 2018 anlagt en helt ny træterrasse som skal være med til at samle elever og lærere i et nyt og afslappende uderum. Med en nymalet facade, der nu har fået et mere dæmpet udtryk, hvor kontrasterne mellem vægge og vinduer er mindre, kan planter og blomster bryde indretningen og virkelig komme til sin ret.


MC Malerforretning tager gerne udfordringen op

Selvom facaderenoveringen ikke har været vores største og mest komplekse opgave hidtil, var planlægningen af projektet alligevel en udfordring - en udfordring vi naturligvis tog op.

Terrassen ligger i en lukket gård, og det betød, at vi måtte hejse stilladset ind med en kran over bygningen. Der blev altså brugt tid på planlægningen, således vores malere så effektivt som muligt kunne udføre og færdiggøre opgaven - og elever og lærere på VUC Aarhus kunne vende tilbage til en almindelig dagligdag i nye, flotte omgivelser. 

 

 

 

 

 

Jan Hollensberg - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt Jan Hollensberg for yderligere information 
eller en uforpligtende snak

jh@mcmaler.dk 3092 7395

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies