Frederiksbjerg
Skole 

Hos MC Malerforretning er vi ikke bange for at springe ud i anderledes og sjove projekter, der imødekommer vores kunders ønsker. Det er faktisk noget, vi elsker!

Derfor er vi utrolig glade for, at Frederiksbjerg Skole i Aarhus har valgt at kontakte os to gange, for fornyelse af deres lokaler på skolen.

 

Mere liv på Frederiksbjerg Skole

I 2017 tilbragte to af vores medarbejdere en dag på Frederiksbjerg Skole, hvor lokalerne fik en kreativ transformation med forskellige smukke tapeter i levende motiver og farvepaletter.

I 2018 vendte vores engagerede team tilbage til skolen, denne gang med spændende og dekorativt tapet. Et af højdepunkterne var tapetseringen af et charmerende bibliotek, hvor væggene nu prydes af motiver af gamle bøger. Dette initiativ sigtede mod at skabe en hyggelig og inspirerende studieomgivelse til glæde for skolens elever.

Vi hos MC Malerforretning er glade for at have bidraget til at give skolen et mere levende udtryk og ser frem til at fortsætte med at skabe inspirerende rum, der opfordrer til både læring og kreativ udfoldelse.

Jan Hollensberg - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt Jan Hollensberg for yderligere information 
eller en uforpligtende snak

jh@mcmaler.dk +45 3092 7395

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies