Arbejdernes Landsbank

Der er umiddelbart ikke meget der skriger bank, når man ser Arbejdernes Landsbanks nye lokaler på strøget i Aarhus, for i underetagen finder man nemlig en café. Hos MC
Malerforretning er vi glade for at have været med til at skabe rammerne i en bank, der bryder normerne og skaber en uformel og åben atmosfære.

Ny og anderledes bank midt i Aarhus

Arbejdernes Landsbank har i foråret 2019 fået ny adresse og dermed også nye lokaler. MC Malerforretning har udført alt malerarbejdet i forbindelse med renoveringen af lokalerne i Aarhus, både ude og inde. I stueetagen er Espresso House rykket ind, så kunderne kan sidde i uformelle omgivelser og nyde en kop kaffe – og så er der kun en enkelt trappe mellem cafémiljø og bank, som giver en særdeles flydende overgang.

 

 

 

 

 

Maler på malerstige

Malerarbejdet er indenfor meget moderne og næsten industrielt med en blanding af lyse og mørke farver på væggene. Farverne flyder flot mellem etagerne, så man mødes af en storslåethed, når man træder ind i rummet, samtidig med at hele bygningen indvendigt hænger sammen i både indretning og udtryk.

På facaden udenfor går de mørke nuancer igen, og facaden er malet i en mørkegrå farve, der passer perfekt til strøgets øvrige bygninger samt de næsten ikoniske grå fliser, der findes i gågaden i Aarhus.

Hos MC Malerforretning er vi rigtig stolte af at have været med til at give liv til et helt nyt koncept, hvor café og bank mødes i ét og danner grundlag for en helt ny kundeoplevelse. Hvis du har brug for hjælp til dit malerarbejde i Aarhus, er du altid velkommen til at kontakte os.

Leon Wagtmann - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt Leon Wagtmann  for yderligere information 
eller en uforpligtende snak.

 

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies