DEN LOKALE MALER I STAVTRUP

Hos MC Malerforretning i Stavtrup er vi altid klar til at imødekomme vores kunders behov. I Stavtrup og omegn er vi dit lokale valg. Uanset om du har brug for professionelle til alle typer maleropgaver, tapetsering, eller hvis du skal have renoveret mug og skimmel.

Det gør MC Malerforretning til et fleksibelt og alsidigt malerfirma, og vi arbejder både for entrepriser, erhverv, boligforeninger og private. 

DEN BEDSTE ARBEJDSPLADS I MALERBRANCHEN

Vores erfaring er, at glade medarbejdere gør deres arbejde bedre for vores kunder. Derfor er det vores ambition, at MC Maler skal være malerbranchens bedste arbejdsplads. Vi vægter altid et sundt og godt arbejdsmiljø rigtigt højt – på den måde kan vi nemlig altid levere et flot udført og topprofessionelt stykke arbejde til vores kunder.

DIN PROFESSIONELLE MALER 

Professionelt resultat – hver gang

Det er vigtigt, at du vælger det rette malerfirma, når væggene skal males, tapetseres, eller hvis der skal renoveres for mug og skimmelsvamp. Vælger du forkert, risikerer du et utilfredsstillende og kedeligt resultat - og det er hverken du eller din maler interesseret i.

Hos MC Malerforretning er noget af det vigtigste for os vores kunders tilfredshed. Vi er et stort hold af professionelle malere, som altid leverer et grundigt stykke arbejde med et flot resultat.

Det er derfor også vigtigt for os, at vi kan levere den gode rådgivning til dig. Det kan være, du er i tvivl om, hvilken maling der er bedst? Hvilken type tapet du skal vælge? Hvilke farver der er moderne, og vigtigst af alt hvilke der passer bedst til dit ønskede udtryk? Vi er med dig hele vejen, og sikrer at du kommer godt i mål med dit projekt.

Maler går med stige over skulderen

VI UDFØRER BLANDT ANDET

Leon Wagtmann - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Tilbud på maleropgaver i Stavtrup?

Har du et projekt, hvor du kunne bruge god rådgivning og et professionelt resultat? MC Malerforretning i Stavtrup hjælper dig med alle typer opgaver indenfor malerfaget. Vi ønsker at skabe en god dialog med dig om opgaven, og giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave. Vælger du at gå andre veje, er det selvfølgelig helt i orden. Vi mener nemlig, at det er kunden, der er i centrum, og derfor er det vigtigt for os med valgfrihed, gennemsigtighed og god dialog. Kontakt MC Maler i Stavtrup i dag, og få et uforpligtende tilbud.

 

 

Mange års erfaring

Vi garanterer et topprofessionelt stykke arbejde samt god og grundig rådgivning, når vi med vores næsten 100 års erfaring, hjælper dig godt i mål med dit malerprojekt. Vores erfaring og kompetencer spænder over næsten alle teknikker og opgaver i malerfaget, og der er derfor ingen opgave, der er for lille eller for stor for os. 

FÅ ET GRATIS MALERTILBUD NU.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies