DIN MALER I SKANDERBORG

MC Malerforretning er dit malerfirma i Skanderborg. Vi har igennem årene haft mange maleropgaver i og omkring naturskønne Skanderborg.

Vi maler i hele Skanderborg, og vi kan klare enhver opgave til både private og erhverv, uanset opgavens størrelse og omfang.

VI TILBYDER FARVEVEJLEDNING

Er du i tvivl om, hvilken farve du skal vælge til din bolig i Skanderborg? Når man skal vælge farve til sin bolig, bør man gøre sig overvejelser om lysindfaldet i rummet samt rummets funktion.

Som malerfirma vægter vi vores kunders tilfredshed, behov og ønsker højt. Derfor står vi også altid klar til at hjælpe og vejlede dig til det helt rette valg af fave til din bolig.
Yderligere tilbyder vi vejledning til vedligeholdelse af udvendigt træ og genopfiskning af din boligs facade.

VI KLARER ENHVER OPGAVE I SKANDERBORG

Hos MC Malerforretning maler vi for både private og erhverv i hele Skanderborg. Vi kan klare enhver opgave uanset størrelse og omfang. Vi hjælper både med de helt store renoveringsprojekter og de mindre maleropgaver som eksempelvis maling af en væg i stuen eller soveværelset.

Skal du have malet dit kontor i Skanderborg? Vi har mange års erfaring med malerarbejde for virksomheder og erhvervsdrivende i Skanderborg. Vi yder altid den optimale service og sørger for at tilpasse vores arbejde efter jeres dagligdag på kontoret, så vi forstyrrer jer mindst muligt.

 

 

VI UDFØRER BLANDT ANDET

ikoner_Farve.png

Farveprøver

ikoner_Istandsættelse.png

Istandsættelse

ikoner_Facade-18.png

Genopfriskning af boligfacade

ikoner_Raadgivning.png

Vejledning til vedligeholdelse

Leon Wagtmann

 

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, så udarbejder vi et tilbud til dig, som er helt gratis og uforpligtende.lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

VI TILBYDER MILJØVENLIG ALLERGIVENLIG MALING

Hos MC Malerforretning ønsker vi at medvirke til bevarelsen af et godt miljø. Derfor giver vi vores kunder muligheden for at tilvælge miljøvenlig maling til deres maleropgave i Skanderborg. Modsat traditionel maling indholder den miljøvenlige maling ikke giftstoffer og kan derfor bidrage til et godt og sundt miljø og indeklima.

Skal der tages forbehold for allergi i din bolig, anbefaler vi vores kunder at anvende miljøvenlig maling. Almindelig maling afdamper konserverinstmidlet MI til luften. Dette kan medføre livslang allergi. Derfor anbefaler vi at gøre brug af miljøvenlig maling i din bolig, så du og din familie undgår at udvilke allergi. Hos MC Malerforretning har vi mange års erfaring indenfor anvendelse af miljøvenlig maling. Vi sikrer dig et flot udført resultat af højeste kvalitet.

FÅ ET GRATIS MALERTILBUD NU.

VI UDFØRER MANGE OPGAVER

Hos MC Malerforretning tilbyder vi en lang række forskellige services, heriblandt udbedring af skimmel og svamp, tapetsering, renovering efter vandskade, vejledning og meget mere. Vi udfører alle services i hele Skanderborg, og vi garanterer et flot resultatet, uanset hvilken opgave vi udfører.

PRIS OG TILBUD PÅ MALING I SKANDERBORG

Mangler du en maler i Skanderborg? Hos MC Maleforretning maler vi i hele Skanderborg, og vi tilbyder altid et gratis malertilbud på dit projekt. Hos MC Malerforretning bestræber vi os efter at levere høj kvalitet og god service til fornutige priser.

Har du brug for et professionelt malerfirma i Skanderborg? Kontakt os i dag og få et godt malertilbud.