DIN MALER I RISSKOV

MC Malerforretning har haft mange maleropgaver i Risskov, hvor vi efterhånden føler os hjemme tæt på skov og strand.

Vi udfører alle opgaver lige fra de helt små til de helt store, så uanset om du skal have malet en enkelt væg i køkkenet, eller om der er brug for en større renovering efter en vandskade, står vi klar til at hjælpe dig. 

VEJLEDNING TIL DEN RETTE MALING

Mangler du inspiration til din bolig i Risskov, deler vi gerne ud af vores viden til, hvordan du kan vælge den rette farve alt efter lysindfald og rummets funktion. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilke farver du vælger. Husk, at du hos os også har mulighed for at vælge miljø- og allergivenlig maling.

Vi tilbyder også vejledning til vedligeholdelse og valg af den rette maling til udvendigt træ, ligesom vi også kan genopfriske din boligs facade.

PROFESSIONEL MALER I RISSKOV

Har du brug for at få malet kontoret i Risskov, tilpasser vi vores arbejde, så vi forstyrrer jeres dagligdag mindst muligt. Vi har knap 100 års erfaring med mange forskellige maleropgaver, og vi giver dig altid den mest optimale kundeservice.

VI UDFØRER BLANDT ANDET

ikoner_Farve.png

Farveprøver

ikoner_Istandsættelse.png

Istandsættelse

ikoner_Facade-18.png

Genopfriskning af boligfacade

ikoner_Raadgivning.png

Vejledning til vedligeholdelse

Leon Wagtmann

 

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, så udarbejder vi et tilbud til dig, som er helt gratis og uforpligtende.lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies