DIN MALER I RISSKOV

MC Malerforretning har haft mange maleropgaver i Risskov, hvor vi efterhånden føler os hjemme tæt på skov og strand.

Vi udfører alle opgaver lige fra de helt små til de helt store, så uanset om du skal have malet en enkelt væg i køkkenet, eller om der er brug for en større renovering efter en vandskade, står vi klar til at hjælpe dig.

VEJLEDNING TIL DEN RETTE MALING

Mangler du inspiration til din bolig i Risskov, deler vi gerne ud af vores viden til, hvordan du kan vælge den rette farve alt efter lysindfald og rummets funktion. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilke farver du vælger. Husk, at du hos os også har mulighed for at vælge miljø- og allergivenlig maling.

Vi tilbyder også vejledning til vedligeholdelse og valg af den rette maling til udvendigt træ, ligesom vi også kan genopfriske din boligs facade.

PROFESSIONEL MALER I RISSKOV

Vi er et alsidigt malerfirma, og vi maler til både private og erhvev i hele Risskov. Står du som privat person overfor et større projekt, som eksempelvis renovering af husets facade, står vi klar til at hjæle dig. Samtidig hjælper vi også gerne med de mindre projekter som eksempelvis maling af stuen eller tapetsering af soveværelset.

Har du og din virksomhed brug for at få malet kontoret i Risskov, står vi også klar til at hjælpe med både de helt store, men også de mindre projekter.

Uanset om du skal bruge en maler i Risskov privat eller til erhvev, kan vi klare opgaven. Vi tilpasser altid vores arbejde, så vi forstyrrer jeres dagligdag mindst muligt.

VI UDFØRER BLANDT ANDET

ikoner_Farve.png

Farveprøver

ikoner_Istandsættelse.png

Istandsættelse

ikoner_Facade-18.png

Genopfriskning af boligfacade

ikoner_Raadgivning.png

Vejledning til vedligeholdelse

Leon Wagtmann

 

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, så udarbejder vi et tilbud til dig, som er helt gratis og uforpligtende.lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

MALERFIRMA TIL DIN BOLIGFORENING I RISSKOV

Står din boligforening og mangler et malerfirma i Risskov til varetagelse af diverse maleropgaver? Hos MC Malerforretning har vi stor erfaring med maling, vedligeholdelse samt istandsættelse af lejligheder, og vi samarbejder med mange boligforeninger rundt omkring i Århus.

Vi varetager også gerne maleropgaver og vedligeholdelse af fællesarialerne i din boligforening. Kontakt os i dag, så finder vi sammen den rette løsning til netop din boligforening i Risskov.

VI UDFØRER MANGE OPGAVER

Selvom vi er et malerfirma, tilbyder vi en lang række andre services end blot maling. Vi tilbyder blandet andet udbedring af skimmel og svamp, renovering, udbedring af vandskade og rådgivning.

Vi garanterer et flot resultatet, uanset hvilken opgave vi udfører.

PRIS OG TILBUD PÅ MALING I RISSKOV

Mangler du en maler i Risskov? MC Malerforretning maler i Risskov og hele Østjylland. Hos os kan du få et gratis, uforpligtende malertilbud. På den måde er du sikker på at kende prisen, allerede inden vores malere er gået i gang.

Pris og kvalitet går oftest hånd i hånd. Hos MC Malerforretning leverer vi altid kvalitet til gode og fornuftige priser. Har du brug for en dygtig og professionel maler i Risskov? Kontakt os i dag og få et godt malertilbud.

INDHENT ET GRATIS MALERTILBUD I DAG.