DIN MALER I ODDER

Hvis du leder efter en maler i Odder, er vi parate til at hjælpe dig. Vi har klaret mange – både store og små – maleropgaver i Odder, så du kan trygt ringe til os.

Vores mange års erfaring er din garanti for, at vi leverer et professionelt stykke arbejde. Vi er grundige, når vi rådgiver og vejleder – og vi svarer på alle dine spørgsmål. Uanset hvilken type opgave du skal have lavet, er vi klar til at hjælpe med vores store viden og faglige kompetencer.

 

DEN BEDSTE ARBEJDSPLADS I MALERBRANCHEN

Vores erfaring er, at glade medarbejdere gør deres arbejde bedre for vores kunder. Derfor er det vores ambition, at MC Maler skal være malerbranchens bedste arbejdsplads. Vi vægter altid et sundt og godt arbejdsmiljø rigtigt højt – på den måde kan vi nemlig altid levere et flot udført og topprofessionelt stykke arbejde til vores kunder.

VI KLARER ALLE OPGAVER I ODDER

MC Malerforretning matcher alle vores kunders behov i den gamle stationsby Odder. Skal du have malet det udendørs træværk eller alle de indvendige vægge?

Måske vil du have tapetseret din stue? Uanset hvad du ønsker, så kan vi hjælpe dig smukt og professionelt i mål. Vi udfører ikke kun malerarbejde for private – vi arbejder også for virksomheder, boligforeninger og entrepriser.

Kontakt os endelig – vi kan også hjælpe dig.   

VI UDFØRER BLANDT ANDET

Leon Wagtmann

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

DU FÅR ALTID EN PROFESSIONEL LØSNING

Gider du heller ikke dække hele huset ned i malerplast, sætte malertape op og bruge flere dage på at male dit hus, sætte tapet op eller lignende? Fortvivl ikke – vi kan altid hjælpe dig.

MC Malerforretning er en professionel virksomhed – så hvis vi hjælper dig, skal du ikke bekymre dig om, om vi efterlader malerklatter, penselspor eller en sjusket udført opgave. Alle vores medarbejdere sætter en ære i at levere et professionelt udført stykke arbejde – uanset om du er privat kunde eller en virksomhed.

Som med meget andet arbejde går kvalitet og pris tit hånd i hånd. Hvis du vil have lavet dit malerarbejde billigst muligt, skal du inden arbejdets begyndelse sikre dig, at denne maler kan leve op til dine krav om et flot udført stykke arbejde. Det skal du ikke bekymre dig om hos MC Malerforretning.

Vi er et professionelt firma, og vi har mange års erfaring og stor viden om alle former for malerarbejde. Hos MC Malerforretning vægter vi kunderne meget højt – og vores dygtige og engagerede medarbejdere leverer hver dag professionelt udført arbejde til vores mange tilfredse kunder – altid til fornuftige priser.

INDHENT GRATIS MALERTILBUD I DAG.