DIN MALER I HINNERUP

MC Malerforretning har udført mange maleropgaver i den gamle stationsby Hinnerup, så her er vi på hjemmebane.

Vi har næsten 100 års erfaring med malerfaget, og gennem årene har vi opbygget en stor viden, erfaring og kompetence. Det er din garanti for et topprofessionelt stykke arbejde og grundig rådgivning - hver gang. Vi kan altid matche jeres behov og er klar til enhver udfordring.

Hos MC Malerforretning kan vi blandt andet vejlede dig, når du skal vælge maling - og ikke mindst farve - til din bolig. Vi har en stor viden om farvernes udtryk og kan blandt andet hjælpe med at finde de bedste farvesammensætninger til netop din bolig. 

BRANCHENS BEDSTE ARBEJDSPLADS

Hos MC Maler er det vores ambition at være branchens bedste arbejdsplads, da det er vores erfaring, at glade medarbejdere udfører det bedste stykke arbejde for vores kunder. Derfor vægter vi et godt og sundt arbejdsmiljø meget højt, så vi altid kan levere et professionelt og veludført stykke arbejde. 

ALSIDIG MALER I HINNERUP

MC Malerforretning er et meget fleksibelt og alsidigt malerfirma, og derfor vil vi altid kunne matche vores kunders behov. Vi står klar til at hjælpe med alle typer af maleropgaver og tapetsering samt renovering af mug og skimmel. Foruden at løse maleropgaver for private, udfører vi også opgaver for boligforeninger, erhverv og entrepriser. MC Malerforretning klarer det hele, og vi starter altid med et gratis og uforpligtende tilbud. 

VI UDFØRER BLANDT ANDET

Leon Wagtmann

KONTAKT

Kontakt os derfor allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

 

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies