DIN LOKALE MALER I HAMMEL

Gennem mange år har vi arbejdet med både store og små opgaver i østjyske Hammel.

Med knap 100 års erfaring med malerfaget er vi dit professionelle og lokale valg, uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til. Vores erfaring og kompetencer med malerfaget er din garanti for et flot og professionelt stykke arbejde – hver gang.

BRANCHENS BEDSTE ARBEJDSPLADS

Glade kolleger giver de bedste resultater. Det er vores filosofi, når det handler om vores kolleger. Hos MC Malerforretning arbejder vi målrettet mod at være branchens bedste arbejdsplads med et sundt og godt arbejdsmiljø for vores ansatte.

Det er vores sikkerhed for, at vores erfarne medarbejdere altid leverer den bedste service og et professionelt stykke arbejde.

ALSIDIG OG LOKAL I HAMMEL

Vi er altid klar til at hjælpe med en opgave, uanset hvilken type af opgave du må have. MC Malerforretning er nemlig ikke blot dit lokale valg, men også det fleksible valg med kompetencer til alle typer maleropgaver, tapetsering og renovering af mug og skimmel.

Vi hjælper dig, uanset om du er privatperson, om det er til erhverv, entrepriser eller boligforeninger.

VI UDFØRER BLANDT ANDET

Leon Wagtmann

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Altid et professionelt stykke arbejde

Det rigtige valg af malerfirma er din garanti for det bedste resultat. Malerpletter- og klatter på gulvet, penselspor, ”helligdage” og ujævnheder er blot noget af det, du risikerer, hvis du vælger det forkerte malerfirma. Det gør du ikke med MC Malerforretning.

Vores professionelle hold af erfarne malere har stor ekspertise indenfor malerbranchen. Kundernes tilfredshed er af højeste prioritet, og vi arbejder hårdt for at sikre et altid flot og professionelt resultat – til konkurrencedygtige priser.

Det er vigtigt, at du får præcis det resultat, du ønsker. Derfor er processen, inden vi trækker det første penselstrøg mindst ligeså vigtig for os. Der skal vælges malingtype, tapet, farver.  

Hos MC Malerforretning er vi med dig hele vejen, og vi sørger for, at du træffer dine beslutninger på et oplyst grundlag, så du får det helt rigtige resultat. 

Ønsker du et tilbud på maleropgaver i Hammel

Uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til, så er MC Malerforretning det rigtige sted at starte. Ikke blot fordi vi rådgiver dig om den bedste løsning, men vi kommer også med et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven.

For os er det vigtigste at yde den optimale service til vores kunder. Kontakt os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.