DIN LOKALE MALER I HAMMEL

 

Vi har gennem årene haft mange opgaver i østjyske Hammel - både store og små. 

Med knap 100 års erfaring med malerfaget er vi dit sikre, professionelle og lokale valg, uanset hvilken type opgave du har brug for hjælp til. Vores erfaring og kompetencer med malerfaget er din garanti for, at vi altid udfører et flot og gennemarbejdet stykke arbejde - hver gang.

 

BRANCHENS BEDSTE ARBEJDSPLADS

Glade kolleger giver de bedste resultater. Det er vores filosofi, når det handler om vores kolleger. Hos MC Malerforretning arbejder vi målrettet mod at være branchens bedste arbejdsplads med et sundt og godt arbejdsmiljø for vores ansatte.

Det er vores sikkerhed for, at vores erfarne medarbejdere altid leverer den bedste service og et professionelt stykke arbejde.

ALSIDIG OG LOKAL MALER I HAMMEL

Hos MC Malerforretning i Hammel er vi altid klar til at hjælpe med en opgave, uanset hvilken type af opgave du må have. MC Malerforretning er nemlig ikke blot dit lokale valg, men også det fleksible valg med kompetencer til alle typer maleropgaver, tapetsering og renovering af mug og skimmel.

Vi hjælper dig, uanset om du er privatperson, eller om det er en maleropgave til erhverv, entrepriser eller boligforeninger.

Maler går med stige over skulderen

VI UDFØRER BLANDT ANDET

Leon Wagtmann - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave i Hammel.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Altid et professionelt stykke arbejde

For at få det bedste malerresultat, er det vigtigt at vælge det rigtige malerfirma. Malerpletter på gulvet, penselspor, ”helligdage” og ujævnheder er blot noget af det, du risikerer, hvis du vælger det forkerte malerfirma. Det gør du ikke med MC Malerforretning.

Vores professionelle hold af erfarne malere har stor ekspertise indenfor malerbranchen. Vores kunders tilfredshed er højeste prioritet for os, og vi arbejder hårdt for at sikre et altid flot og professionelt resultat – altid til konkurrencedygtige priser.

Det er vigtigt, at du får præcis det resultat, du ønsker. Derfor er processen, inden vi trækker det første penselstrøg, mindst ligeså vigtig for os som selve malerarbejdet. Der skal vælges malingtype, tapet, farver og udtryk inden vi går i gang med malerarbejdet - og vi vejleder dig hele vejen fra start til slut.

Hos MC Malerforretning er vi med dig hele vejen, og vi sørger for, at du kan træffe dine beslutninger på et oplyst grundlag, så du får det resultat, du drømmer om.

Ønsker du et tilbud på en maleropgaver i Hammel

Uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til, så er MC Malerforretning Hammel det rigtige sted at starte. Ikke blot fordi vi rådgiver dig om den bedste løsning, men også fordi vi gerne kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven, så du har noget konkret at forholde dig til.

For os er det vigtigste at give vores kunder den mest optimale service, så de har de bedste forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning. Kontakt os i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på din næste maleropgave i Hammel.

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies