DIN MALER I HADSTEN

MC Malerforretning har næsten 100 års erfaring med malerfaget, og i årenes løb har vi også udført mange opgaver i Hadsten. Vores palet af ekspertise omfatter blandt andet alle typer maleropgaver, tapetsering, renovering samt udbedring af mug og skimmel. 

KULØR PÅ TILVÆRELSEN

Vi har en stor viden, som vi gerne deler ud af. Så mangler du inspiration til valg af farver, kan du vi være behjælpelige med rådgivning om f.eks. farvernes udtryk og hvilke farver, der egner sig til hvilke rum. Her spiller nemlig både rummets funktion, lysindfald og orientering en stor rolle. Vi udfører alle maleropgaver, og vi kan også tilbyde miljø- og allergivenlige produkter.

INDHENT GRATIS MALERTILBUD HER.

FLEKSIBEL MALER I HADSTEN

MC Malerforretning er en meget fleksibel og alsidig virksomhed. Derfor skelner vi ikke mellem store og små opgaver, men rykker gerne ud, selv hvis du blot skal have malet en enkelt væg eller et enkelt værelse.

Står du over for et større renoveringsprojekt, er vi også din professionelle samarbejdspartner. Foruden maling og tapetsering kan vi også hjælpe med udbedring efter vand- og brandskader, og døjer du med fugt, mug eller skimmel, står vi også klar til at behandle det. 

 

 

VI UDFØRER BLANDT ANDET

ikoner_Raadgivning.png

Vejledning om vedligeholdelse 

ikoner_Opmaaling.png

Opmåling

ikoner_Facade-18.png

Genopfriskning af boligfacade

Leon Wagtmann

KONTAKT

Hos MC Maler starter vi alle forløb med et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os allerede i dag.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412