DIN MALER I HADSTEN

MC Malerforretning har næsten 100 års erfaring med malerfaget, og i årenes løb har vi udført mange opgaver i Hadsten. Vores palette af ekspertise omfatter blandt andet alle typer maleropgaver, tapetsering, renovering samt udbedring af mug og skimmel. 

KULØR PÅ TILVÆRELSEN

Vi har en stor mængde viden, som vi gerne deler ud af. Hvis du mangler inspiration til valg af farver, kan vi være behjælpelige med alt fra farvernes udtryk til hvilke farver, der egner sig til hvilke rum. Her spiller både rummets funktion, lysindfald og orientering nemlig en stor rolle. Vi udfører alle maleropgaver, og tilbyder også miljø- og allergivenlige produkter.

INDHENT GRATIS MALERTILBUD HER.

FLEKSIBEL MALER I HADSTEN

MC Malerforretning er en meget fleksibel og alsidig virksomhed med afdeling i Hadsten. Derfor skelner vi ikke mellem store og små opgaver, men rykker gerne ud, selv hvis du blot skal have malet en enkelt væg eller et enkelt værelse.

Står du over for et større renoveringsprojekt, er vi også din professionelle samarbejdspartner. Foruden maling og tapetsering kan vi også hjælpe med udbedring efter vand- og brandskader. Døjer du med fugt, mug eller skimmel, står vi også klar til at behandle det. 

maler bærer malerbøtter

VI UDFØRER BLANDT ANDET

ikoner_Raadgivning.png

Vejledning om vedligeholdelse 

ikoner_Opmaaling.png

Opmåling

ikoner_Facade-18.png

Genopfriskning af boligfacade

Leon Wagtmann - MC Malerforretning

KONTAKT

Hos MC Maler starter vi alle forløb med et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os allerede i dag.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Tilbud på maleropgaver i Hadsten?

Har du et projekt i Hadsten, hvor du har brug for råd, vejledning og et professionelt resultat? MC Malerforretning Hadsten kan hjælpe dig med alle opgaver indenfor malerfaget. For os er det altid vigtigt med en god dialog - så vi kan sikre, at vores kunder får lige det resultat, de ønsker. Derfor giver vi også altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din næste maleropgave. 

Kontakt MC Malerforretning i Hadsten i dag og få et uforpligtende tilbud.

Næsten 100 års erfaring 

Hos MC malerforretning har vi næsten 100 erfaring i malerbranchen. Med den store mængde erfaring i bagagen kan vi garantere en grundig rådgivning og et topprofessionelt resultat. Vores kompetencer spænder bredt blandt malerfagets teknikker - og der er ikke en opgave, der er for lille eller for stor for os. 

Har du brug for et gratis malertilbud til dit malerprojekt i Hadsten?

FÅ ET GRATIS MALERTILBUD NU.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies