DIN MALER I GALTEN

 

MC Malerforretning har 100 års erfaring med maleropgaver for både private og erhverv. En af de byer, hvor vi har udført mange maleropgaver, er Galten.

Vores erfaringer har givet os stor viden og kompetencer indenfor alle typer af maleropgaver, tapetsering og renovering. Vi udfører et professionelt arbejde – hver gang.

Har du brug for vejledning om farver og vedligeholdelse?

Har du en bolig i Galten, og er du tvivl om, hvilken farve du skal vælge til de forskellige rum, så kan vi hjælpe dig. Vi deler gerne ud af vores viden, og giver dig inspiration i valget af farver. Valget af farver hænger sammen med lysindfaldet og det enkelte rums funktion i boligen.

Endelig tilbyder vi også vejledning til vedligeholdelse af udvendigt træ, og hvordan du genopfrisker facaden på din bolig.

Maler går med maling på lager

Din professionelle maler i Galten

Hos MC Malerforretning kan vi hjælpe med enhver maleropgave uanset størrelse og omfang. Måske har du brug for at få malet en enkelt væg i stuen, eller måske er du i gang med en større renovering af hele boligen.

Har du en virksomhed og skal have malet i kontor i Galten? Vi hjælper både private, erhverv, boligforeninger og entrepriser.

Uanset om du skal bruge en maler i Galten privat eller til erhverv, kan vi klare opgaven.

VI UDFØRER BLANDT ANDET

ikoner_Farve.png

Farveprøver

ikoner_Istandsættelse.png

Istandsættelse

ikoner_Facade-18.png

Genopfriskning af boligfacade

ikoner_Raadgivning.png

Vejledning til vedligeholdelse

Leon Wagtmann - MC Malerforretning

 

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, så udarbejder vi et tilbud til dig, som er helt gratis og uforpligtende.lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

MALERFIRMA FOR PRIVATE OG ERHVERV I GALTEN

Har du en virksomhed, boligforening eller bolig i Galten og mangler et malerfirma? Så kontakt os i dag. Vi har stor erfaring med maling, vedligeholdelse og istandsættelse for både private og erhverv i Galten

Vi varetager også gerne maleropgaver og vedligeholdelse af fællesarealerne i din boligforening. Kontakt os i dag, så finder vi sammen den rette løsning til netop din boligforening i Galten.

PROFESSIONEL MALER I GALTEN TIL GODE PRISER

Du behøver ikke at vælge mellem pris og kvalitet, når du skal vælge maler i Galten.

Hos MC Malerforretning leverer vi altid høj kvalitet og et flot stykke arbejde til gode og fornuftige priser. Vi tilbyder også et gratis og uforpligtende malertilbud på alle maleropgaver uanset opgavens størrelse og omfang.

Hvis du ønsker et resultat af høj kvalitet, udført af et erfarent og professionelt malerfirma, til en god pris, er MC Malerforretning det rette valg for dig.

INDHENT GRATIS MALERTILBUD HER.

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies