DIN MALER I AARHUS

Mangler du en maler i Aarhus? Hvis du sætter pris kvalitet, professionalisme og god service, så kunne MC Malerforretning være de rigtige for dig. Gennem et århundrede har MC Maler leveret malerløsninger af højeste kvalitet og hos os kommer kunden altid først. 

MC Malerforretning har 100 års erfaring, som maler i Aarhus og har gennem årene udført mange maleropgaver i hele Aarhus og omegn. Aarhus er en by i rivende udvikling, og hos MC Malerforretning er vi glade for at være med til at sætte kulør på smilets by gang på gang.

 

VI KLARER ALLE OPGAVER

Hos MC Malerforretning er ingen opgave for lille eller for stor. Som malerfirma favner vi bredt, og vi står klar til at rykke ud, uanset om du skal have malet en enkelt væg i stuen, eller om du har brug for hjælp til et større renoveringsprojekt.

Vi sikrer altid vores kunder den optimale service - uanset opgavens størrelse. 

MC malerforretning bil

VI ER HELE AARHUS' MALER

Vi udfører maleropgaver for private, boligforeninger, erhverv og entrepriser i hele Aarhus. Vi maler i både Aarhus C, Aarhus V, Aarhus N og Aarhus Ø. Uanset hvor i Aarhus din bolig eller virksomhed ligger, kan MC Malerforretning klare opgaven. Vores dygtige malere sikrer dig et flot og professionelt resultat til en god pris. Vi vil bestræbe os på at være din foretrukne maler i Aarhus

  

 

VI UDFØRER BLANDT ANDET 

FRAFLYTNING AF LEJLIGHED I AARHUS

Skal du have malet ved fraflytning af din lejlighed i Aarhus? Det kan være både dyrt og stressende at skulle flytte. Ikke desto mindre forlanger de fleste udlejere, at du som lejer skal sørge for maling af den fraflyttede lejlighed.

Hos MC Malerforretning står vores dygtige malermestre klar til at hjælpe dig, når du skal flytte, uanset hvor i Aarhus du bor. Slip for stress og lad MC Malerforretning stå for maling af din lejlighed, når du flytter. Vi sikrer et flot resultat, så lejligheden er flot og klar til den nye lejer. 

 LÆS HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG HER.

PRIS OG TILBUD PÅ MALING I AARHUS

Kunne du bruge et godt malertilbud i Aarhus? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos MC Malerforretning klarer vi enhver maleropgave til en fornuftig pris. Vi tilbyder desuden også et gratis malertilbud, når du henvender dig hos os. Læs mere om vores priser på maler i Aarhus her.

Uanset hvilken opgave du står overfor, tilbyder vi et gratis og uforpligtende malertilbud, som du kan have med i dine overvejelser, når du skal vælge maler. Har du brug for en dygtig maler i Aarhus? Kontakt os i dag og få et tilbud.

 INDHENT GRATIS MALERTILBUD HER.

maler_med_spartel_udfører_malerarbejde

Tapetsering

Kan man tapetsere oven på savsmuldstapet? Ja, det kan man i princippet godt. Men det er ikke sikkert det giver det pæneste resultat. Ved MC Malerforretning giver vi dig rådgivning til at få tapetseret korrekt.

 

Professionelt resultat

Hvor mange ruller tapet skal jeg bruge og hvordan får jeg et flot resultat? Der er flere forskellige faldgruber, når man skal tapetsere – og hos MC Malerforretning kender vi til alle de små tricks til, hvordan man får det allerbedste resultat. Hos MC Malerforretning laver vi altid et godt og gennemarbejdet forarbejde, som gør, at vi kan levere det bedst mulige resultat. For mere information om, hvordan vi leverer det bedste resultat, tryk nedenfor. 

LÆS OM TAPETSERING HER.

Maling af vægge og rum

Ved MC Malerforretning gør vi en dyd ud af at levere et perfekt resultat i alt, hvad vi laver, uanset størrelsen på opgaven. Så skal du have malet din væg i en ny farve, eller trænger der bare til en opfriskning i din lejlighed, er vi de rigtige at kontakte. 

 

LÆS OM MALING AF VÆGGE HER.

Et lager fyldt op med malerbøtter

Rådgivning om farvevalg

Man skal ikke undervurdere, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige farve til sit malerprojekt. Farvevalget kan afhænge af alt fra lysindfald til det ønskede udtryk i dit rum. Har du f.eks. lysindfald fra nord vil vi anbefale at holde malingen i kølige nuancer - og omvendt ved sydvendt lysindfald. Så har du brug for rådgivning til hvilken farve og farvesammensætning, du skal vælge, så står vi klar til at hjælpe. Vi har igennem 100 års erfaring på markedet fået en stor viden omkring farvevalg og farvesammensætning. 

 

 

LÆS MERE OM FARVEVALG HER.

 

 

Skimmelsvamp og mug

Det er vigtigt, at du er opmærksom på skimmelsvamp i dit hjem, da det er sundhedsskadeligt. Har du en mistanke om, at din bolig er blevet ramt af skimmelsvamp eller mug, skal du få det undersøgt med det samme. Tegn på skimmelsvamp er bla. plamager på vægge og loft eller en karakteristisk lugt af gammel kælder.

Udbedring af skimmelsvamp og mug

Ved MC Malerforretning er vi specialiseret i afrensning af skimmesvamp. Uanset hvad dit behov er, står vi klar til at assistere dig til en bolig fri for mug og skimmelsvamp. Har du mistanke om skimmelsvamp, kan du kontakte os og modtage et gratis tilbud på udbedring. 

LÆS MERE OM UDREGNING OG RÅD TIL BEKÆMPELSE AF SKIMMELSVAMP OG MUG HER.

MC malerforretning bil
Professionelle malere maler rum

Epoxy Gulvmaling

Har du behov for et gulv med stor personlighed, høj rengøringsvenlighed og som også er ekstra slidstærkt? Så er Epoxy gulvmaling nok det rigtige valg for dig. Epoxy kan bruges i alle husets rum:  i badeværelset, garagen eller i stuen. Det ellers meget slidstærke gulv har kun få ting, som kan svække overfladen. En af disse er solens stråler, og derfor anbefales det, at Epoxy gulvmaling kun bruges indendørs.

Vælg MC Malerforretning til at håndtere maling af dit gulv med Epoxy.


Der er ingen farlige kemikalier eller opløsningsmidler i Epoxy gulvmaling, men det er vigtigt, at du tager dine forholdsregler, når du arbejder med Epoxy, så du undgår allergiske reaktioner og lignende. Lyder det besværligt? Så kan du med fordel lade MC Maler lave dit Epoxy gulv - så er du sikker på, at du får de bedste resultater og et professionelt udtryk i dit hjem.

LÆS MERE OM EPOXY GULVMALLING HER

VI STØTTER AARHUS LOKALT

MC Malerforretning er beliggende i Tilst ved Aarhus. Derfor støtter vi den århusianske fodboldklub, AGF, der har hjemmebane på Ceres Park. Vi har også valgt at støtte op om Grøn Koncert, der bliver afholdt hvert år i blandt andet Aarhus, og hvor overskud går til Muskelsvindfonden. Støt Aarhus lokalt - få dit malerarbejde udført af MC Malerforretning!

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies