DIN MALER I AARHUS

MC Malerforretning har knap 100 års erfaring og har gennem årene udført mange maleropgaver i Aarhus og omegn. Aarhus er en by i rivende udvikling, og hos MC Malerforretning er vi glade for at  være med til at sætte kulør på smilets by.

MC Malerforretning vil gerne bidrage til bevarelsen af et sundt miljø, og derfor har du hos os mulighed for at vælge miljøvenlig maling. Miljøvenlig maling indeholder ikke de samme giftstoffer som traditionel maling, og det er derfor også velegnet steder, hvor der skal tages højde for et allergivenligt klima.

LOKAL STØTTE

Vi støtter den lokale aarhusianske fodboldklub AGF, der har hjemmebane i Ceres Parken. Vi har også valgt at støtte op om Grøn Koncert, der bliver afholdt hvert år i blandt andet Aarhus, og hvis overskud går til Muskelsvindfonden.

FLEKSIBEL MALER I AARHUS

Vi udfører maleropgaver for private, boligforeninger, erhverv og entreprise. Du kan se de projekter, vi har udført for erhverv, her.

Hos os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi står klar til at rykke ud, uanset om du skal have malet en enkelt væg i stuen, eller om du har brug for hjælp til et større renoveringsprojekt. Vi sikrer altid vores kunder den mest optimale service - uanset opgavens størrelse.

VI UDFØRER BLANDT ANDET

ikoner_Rum.png

Maling af rum

ikoner_Istandsættelse.png

Istandsættelse 

ikoner_Farve.png

Rådgivning ved farvevalg

ikoner_Døre vinduer.png

Maling af døre og vinduer

Leon Wagtmann

KONTAKT

Kontakt os i dag for et gratis og uforpligtende tilbud.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies