DIN MALER I ÅBYHØJ

MC Malerforretning har efterhånden malet en stor del af Åbyhøj. Vi har næsten 100 års erfaring og har derfor kunnet følge med i udviklingen i Åbyhøj.

Vi er din malermester på både private opgaver samt erhvervs- og entrepriseprojekter. 

SPECIALIST I MUG OG SKIMMEL

MC Malerforretning er klar til at hjælpe med alle typer af maleropgaver i Åbyhøj, og vi er også specialister i mug og skimmel. Så har du mistanke til, at din bolig i Åbyhøj er angrebet af dette, kan du roligt kontakte os. Vi foretager alt fra de indledende prøver og analyser til den færdige behandling.

INDHENT ET GRATIS MALERTILBUD I DAG.

 

FLEKSIBEL MALER I ÅBYHØJ

Hos MC Malerforretning kan vi hjælpe dig med en lang række forskellige projekter, og vi skelner ikke mellem store og små opgaver. Vi er din professionelle partner, uanset om du blot skal have malet en enkelt væg, eller om der er tale om et større renoveringsprojekt efter f.eks. en vand- eller brandskade.

Vi er klar til at sætte kulør på din tilværelse, og vi deler gerne ud af vores viden om f.eks. farvernes egenskaber og udtryk. Så mangler du inspiration til nye farver på væggene, hjælper vi dig med at finde netop den nuance, der får det bedste frem i din bolig. 

VI UDFØRER BLANDT ANDET

ikoner_Skimmel.png

Håndtering af mug og skimmel

ikoner_Pensel.png

Rådgivning ved farvevalg

ikoner_Facade-18.png

Facademaling

ikoner_Tapet.png

Tapetsering

Leon Wagtmann

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412