VI FEJRER 100-ÅRS JUBILÆUM

Siden vores stiftende generalforsamling den 3. februar 1922 har vi udført professionelt malerarbejde med stor faglig stolthed for såvel private som erhvervsdrivende. 

Den faglige stolthed skinner igennem hos alle vores ansatte og betyder, at vi altid yder den bedste service til vores kunder. Det har vi gjort de sidste 100 år og agter at gøre det samme i de kommende 100 år.

100 år med MC Maler
MC Malerforretning tidslinje
9j-UkwWThCgVORES VISION

Hos MC Malerforretning er det vores mål at være Østjyllands foretrukne malerforretning og branchens bedste arbejdsplads. Vores filosofi er, at glade medarbejdere yder det bedste resultat - og det giver glade og tilfredse kunder.

Professionelle malere maler rum

KARRIERE

Er du vores nye kollega? Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra faglærte malere samt elever og lærlinge, så send os en mail for nærmere information, hvis du ønsker at blive en del af branchens bedste arbejdsplads.

Kontakt os

Ikon fraflytning

PERSONDATAPOLITIK

Hos MC Malerforretning A/S (”MC Malerforretning”, ”vi”, ”os” eller ”vores”) prioriterer vi fortrolighed og datasikkerhed højt. Denne persondatapolitik gælder for vores behandling af personoplysninger, herunder på vores hjemmeside ”www.mcmaler.dk”, og fastlægger retningslinjer for MC Malerforretnings måde at behandle dine personoplysninger på og giver dig de oplysninger, som du har krav på at modtage i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Du skal læse persondatapolitikken, inden du afgiver dine personoplysninger til MC Malerforretning.

Lær mere her

VI STØTTER

Leon Wagtmann - MC Malerforretning

KONTAKT

Kontakt Leon Wagtmann for yderligere information 
eller en uforpligtende snak

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies