OM OS

MC Malerforretning har nu i knap 100 år udført maleropgaver for både private, erhvervsdrivende og boligforeninger i Østjylland. Vi er en alsidig og fleksibel virksomhed, som sikrer alle kunder den optimale service - uanset opgavens størrelse.

Vi udfører alle slags store og små maleropgaver med kvalitetsprodukter og professionalisme - uanset, om det blot er en enkelt væg, eller om det er hele bygningen, der trænger til en kærlig hånd.

MC Maler har lokaler i Tilst lidt uden for Aarhus, og vi udfører opgaver i hele Østjylland, blandt andet Risskov, Hadsten, SkanderborgHinnerup og Åbyhøj.

MC Malerforretning er også din samarbejdspartner på større entrepriser, hvad end der er tale om nybyggeri eller renovering. 

9j-UkwWThCgVORES VISION

Hos MC Malerforretning er det vores mål at være Østjyllands foretrukne malerforretning og branchens bedste arbejdsplads. Vores filosofi er, at glade medarbejdere yder det bedste resultat - og det giver glade og tilfredse kunder.

KARRIERE

Er du vores nye kollega? Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra faglærte malere samt elever og lærlinge, så send os en mail for nærmere information, hvis du ønsker at blive en del af branchens bedste arbejdsplads.

Kontakt os

VI STØTTER

Leon Wagtmann

KONTAKT

Kontakt Leon Wagtmann for yderligere information 
eller en uforpligtende snak

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies