Maler-

konduktør søges 

Er du vores nye malerkonduktør?

Søger du et selvstændigt og ansvarsfuldt job, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på virksomheden og arbejdsgangen? Så er du muligvis vores nye malerkonduktør. MC Malerforretning søger nemlig en ny medarbejder til en alsidig stilling med mange berøringsflader.

MC Malerforretning har eksisteret i næsten 100 år, og vores brede kundeskare består blandt andet af private, erhvervsdrivende og boligforeninger fordelt over hele Østjylland. Vi løser både store og små opgaver og tilbyder også rådgivning og vejledning på større renoveringer og entrepriser. Kort fortalt er vi et alsidigt malerfirma med mange bolde i luften - derfor skal vores nye kollega være klar på at tage fat og være med til at sikre, at vi fortsat har glade og tilfredse kunder.

Som malerkonduktør vil dine primære arbejdsopgaver være at sikre optimal projektstyring samt kundepleje. Dit arbejde vil også bestå af salgsrelaterede opgaver og tilbudsgivning samt byggepladsstyring og kvalitetssikring. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og bevare både overblikket og det gode humør i pressede situationer. Hos MC Malerforretning bliver du en del af et dynamisk team med mange medarbejdere, hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø meget højt. Som person forventer vi, at du er udadvendt, resultatorienteret, professionel og at du har let til latter og smil.

Hvis du synes jobbet som malerkonduktør er det rette match for både dig og os, så send din ansøgning og CV til Leon Wagtmann, direktør hos MC Malerforretning, på lw@mcmaler.dk.

Leon Wagtmann

KONTAKT

Kontakt Leon Wagtmann for yderligere information 
eller en uforpligtende snak.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies