RENOVERING AF MUG OG SKIMMEL

Mange huse trænger til renovering af mug og skimmel. Det er vigtigt at få taget fat om dette, da det ellers kan give anledning til sygdomme og allergi.

Det er meget forskelligt, hvor følsomme folk er overfor skimmelsvamp, og hvornår man er allergisk over for svampen. Det er faktisk mere almindelig at være allergisk overfor fx pollen, dyr eller husstøvmider. Kun omkring 1 til 3 procent af befolkningen bliver allergisk over for skimmelsvampe.

BEKÆMPELSE AF SKIMMELSVAMP

Skimmelsvampe kan findes alle steder i boligen. En skimmelsvamp kræver tre ting for at gro - nemlig organiske materialer, ilt og fugt. Organiske materialer og ilt findes overalt, så derfor er det fugten, der skal bekæmpes. Typiske angrebssteder er i hjørner, lofte, vægge, gulve og fuger samt i kanten af ruderne i vinduesrammerne.

Fugt i boligen kan have mange årsager - f.eks. et utæt tag, dårligt isolerede vinduer eller vægge, der forårsager kondens på de kolde overflader, eller for lidt udluftning osv.

MC Malerforretning er specialister inden for renovering af mug og skimmel. Vi tager ansvaret og håndteringen af alle faserne i processen. Lige fra de indledende prøver og analyser. Hvis der er problemer med mug og skimmel, sørger vi også for at det bliver behandlet.

Professionel rådgivning

Håndtering af alle faser

Renovering af mug og skimmel

KONTAKT

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.

lw@mcmaler.dk +45 2649 2412
Leon Wagtmann

Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies